Dil Seçimi
Menü
Sosyal Medya

Magnezyum Bisglisinat & Vitamin C

Yüksek Biyo yararlanımlı Magnezyum Formu

  • İÇERİK
    • İçindekiler: Magnezyum Bisglisinat (Her iki kapsülde toplam 250 mg elementer magnezyuma eşdeğer), L-Askorbik Asit (Vitamin C) ,Magnezyum Stearat , Bitkisel Bazlı Kapsül (Vcaps®)
    • Kapsül Adedi: 60 
    • Kapsül Menşei: Vcaps (Bitkisel orijinli kapsül)
    • Hammadde Menşei:Almanya

    Tüm ürünlerimiz ISO 9001, 22000, GMP alt yapılı tesisimizde hepa filtrelerle donatılmış temiz odalarda üretilmektedir.

    Magnezyum yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.*

    Magnezyum elektrolit dengesine katkıda bulunur.*

    Magnezyum normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur*

    Magnezyum sinir sisteminin normal işleyişine katkıda bulunur.*

    Magnezyum normal kas fonksiyonuna katkıda bulunur.*

    Magnezyum normal protein sentezine katkıda bulunur.*

    Magnezyum normal kemiklerin korunmasına katkıda bulunur.*

    Magnezyum normal dişlerin korunmasına katkıda bulunur.*

    Magnezyumun hücre bölünmesinde görevi vardır.*

    *TÜRK GIDA KODEKSİ BESLENME VE SAĞLIK BEYANLARI YÖNETMELİĞİ

  • KULLANIM
    • Kullanım şekli: Günde 2 kere 1'er kapsül kullanılması önerilir.
  • AÇIKLAMA

    Magnezyum Glisinat Nedir ?

    Magnezyum glisinat (bisglisinat) magnezyum tuzlarının arasında biyo yararlanımı en yüksek olanlardan biridir.Magnezyum eksikliklerinin ortaya çıkarmış belirtilerin giderilmesinde takviye edici gıda olarak kullanılabilir.Magnezyum formlarının seçiminde kullanılabilecek en iyi magnezyum takviyesi seçilirken glisinat (veya bisglisinat) seçilmesi uygun bir tercih olacaktır.

    Magnezyum Eksikliği Belirtileri Nelerdir?

    Magnezyum eksikliği belirtilerinin anlaşılmasında kullanılabilecek en iyi yöntem, bir hekime muayene olarak teşhisi hekimin koymasını beklemektir.Magnezyum eksiklik semptomlarını hekiminiz teşhis ederek size gerekli tavsiyelerde bulunacaktır.

    Magnezyumu Hangi Besinlerle Alabilirim?

    Kronik magnezyum eksikliklerinin genellikle besinlerle tamamlanması pek olası değildir.Bunun nedeni ise tarım topraklarının agresif sulama ve gübreleme işlemleri nedeniyle mineral değerlerini yitirmiş olmalarıdır.Bu nedenle sebze ve meyvelerin magnezyum ve diğer mineral değerleri eskisine oranla çok azalmıştır.

ÜRÜNLER
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam